Оферти за групи

Какви оферти за групи предлага хотела

Хотел Тринити Резидънс работи целогодишно и обслужваме групови настанявания на корпоративни клиенти, туроператорски фирми, обиколни групи. Хотелът разполага и със зала за мероприятия, подходяща за семинари, обучения и други фирмени срещи и презентации.

Какви услуги предлага хотела

Тринити Резидънс е хотел в Банско, курорт, известен не само със зимните спортове, но и с красивите места за посещение през останалите сезони. Страхотната локация на комплекса, позволява бърз достъп до всички паметници на културата, центъра и главната търговска улица „Пирин“.

Какво включват пакетите за групово настаняване в хотела

Основната атракция в хотела е огромния Уелнес център, разполагащ с голям вътрешен отопляем басейн в Банско – температура 30 градуса. Децата ще може да се забавляват в малкия отопляем басейн – температура на водата 33 градуса. Сауната, парната баня, джакузито, хидромасажната вана са другите екстри от които може да се възползват гостите на хотела. За любителите на вкусната и топла храна, сме подготвили изискан ресторант, който ще задоволи апетита на всеки.

Как мога да видя какви са офертите на хотела в момента

Следете нашите оферти и специални промоции в сайта на хотела като се абонирате за нашия бюлетин. Тук ще откриеш всички наши промоции за твоята лятна почивка в Банско и зимни пакети в планината, които предлагаме. Ако търсите хотел в Банско 4 звезди – ние сме правилния избор!