Цени

Какви видове цени има хотел Тринити Резидънс Банско

Цените в хотела са различни според политиката, която е най-подходяща за госта.

  • Цена без възстановяване на сумата при промяна – това е възможно най-ниската цена. Гостът предплаща предварително и няма право да анулира резервацията си. Ако все пак се наложи да анулира, сумата по резервацията не се възстановява.
  • Стандартна цена – госта има право да променя резервацията си. Не се изисква предплащане, но цената е по-висока.
  • Промоционална цена – гъвкави цени, според  конкретното предложение на хотела. Промоционалните цени обикновено са валидни за определен период.
  • Празнични пакети – всеки пакет може да бъде с различни политики на плащане и анулации, според конкретното предложение.

Каква е най-подходящата цена за мен и как да заплатя

Всеки клиент сам избира коя цена е най-добра за него. Съветваме Ви преди да потвърдите резервацията си, да се запознаете с политиките на цената, която сте избрали.

Клиентите имат няколко опции за плащане – по банков път, с кредитна карта, с PayPal или при настаняване на място в хотела.

Къде да разгледам офертите на хотела

Разгледай нашите актуални цени и оферти и промоции в сайта на хотел Тринити Резидънс в Банско. Избери от нашите атрактивни цени за нощувка, с включена закуска или закуска и вечеря. Резервирай бързо и лесно през резервационната система на хотела. Резервацията ти ще бъде автоматично потвърдена.

Всички цени са с включено безплатно ползване на топъл закрит басейн, сауни, джакузи, паркинг и интернет, туристическа такса и ДДС.

Ако имате въпроси към нас, сме на разположение за контакт.

Само разглеждате?

оставете контакт за да ви изпратим най-новите си оферти