Блог

По стъпките на римляните 2022

За пета  поредна година ще  се проведе международното  колоездачно  състезание По стъпките  на римляните 2022.  Юбилейният  турнир ще се състои в два последователни дни – в събота и неделя, на 03 и 04 септември 2022 г.

Прочетете повече »
Блог

Летни забавления на Бъндеришка поляна

Банско предлага през лятото много спортни атракции, с които активно и здравословно да запълните времето си сред чистия планински въздух. На Бъндеришка поляна ви чака малък развлекателен комплекс, който включва кула за катерене, стрелбище, игрище за футбол на малки вратички, мини голф, човешки джаги и 400 метрова водна пързалка

Прочетете повече »

Блогът на хотел Тринити Резидънс Банско е изключително полезен за туристи, които планират посещение в Банско. Той предлага информация за най-интересните забележителности, местни ресторанти и културни събития, които струва да бъдат посетени в тази забележителна част на България. Блогът също така предлага информация за различни атракции в Банско, включително ски и други възможности за спорт и отдих. Той може да бъде полезен, когато се иска да се направи планиране на почивка, използвайки информацията за местните услуги и забележителности предоставени от хотел Тринити Резидънс Банско. Блогът обещава да бъде едно полезно ръководство, което може да помогне при организиране на пътуване в тази забележителна част на България.

Регистрирайте се като туроператор

тринити банско