Настаняване на групи

Хотел Тринити Резидънс се намира в центъра на Банско и разполага с общо 58 стаи с общ леглови капацитет 170 легла. Хотелът обслужва настаняване на групи целогодишно.

Тринити Резидънс се намира в центъра на Стария град на Банско. Само на 5 минути пешеходно разстояние от центъра на града и на 15 мин от кабинковия лифт на Банско.

Хотелът разполага с двойни стаидвойни стаи с балкон и фамилни стаи. Стаите са големи, оборудвани с всички удобства за клиентите си. На територията на комплекса се намират 2 ресторанта – Основен ресторант, в който се сервират храненията на бюфет и А-ла-карт ресторант. 

Уелнес центъра предлага парна баня и финландска саунаотопляем целогодишен басейн с размери 12 х 16 м.

Безплатни услуги

Включени в цената допълнителни услуги:

  • Нощувка със закуска, обяд и вечеря на блок маса или тристепенно меню /според изискванията на клиента/ с вкл. минерална вода
  • ползване на целогодишен закрит отопляем басейн, с размери 16 х 12 м., с температура 28 – 30 ℃
  • детски отопляем басейн, с температура 34 – 36 ℃
  • джакузи и хидромасажна вана
  • парна баня и сауна
  • интернет на територията на целия комплекс

Изхранване

Изхранванията – закуска, обяд и вечеря, се извършват на блок маса, в основния ресторант на хотела. През летния сезон се използва и втория ресторант, който е с лятна градина.

Изхранването и менюто е изцяло съобразено с с изискванията на Наредба №9 от 16/09/2001 година на МЗХ за специфичните изисквания към безопасността и качеството на храните, предлагани в детските заведения и училищата, както и към храни, предлагани при организирани мероприятия за деца и ученици.

Условия за плащане и анулиране

Заплащане на 30% депозит по резервацията при предварителна информация за сформиране на групата, не по-късно от 14 дни преди пристигане. 

Доплащане по резервацията в брой или с кредитна/дебитна карта при настаняване или до 3 дни преди пристигане по банков път.

При анулиране на резервацията до 3 дни преди настаняване или при неявяване, депозитът от 30% се задържа като неустойка. Правилото не важи при форсмажорни обстоятелства, като при възникването на такива, депозита се възстановява.

Регистрирайте се като туроператор

тринити банско

Само разглеждате?

оставете контакт за да ви изпратим най-новите си оферти