Ученически групи и зелени училища

Пакетни цени за настаняване на ученически групи и зелени училища, целогодишно.

Настоящата оферта презентира условията за настаняване на ученически групи /деца и ръководители/ в Тринити Резидънс Банско през летните месеци. Хотелът разполага с общо 58 стаи с общ леглови капацитет 170 легла.

Тринити Резидънс се намира в центъра на Стария град на Банско. Само на 5 минути пешеходно разстояние от центъра на града и на 15 мин от кабинковия лифт на Банско.

Хотелът разполага с двойни стаи, двойни стаи с балкон и фамилни стаи. Стаите са големи, оборудвани с всички удобства за клиентите си. На територията на комплекса се намират 2 ресторанта – Основен ресторант, в който се сервират храненията на бюфет и А-ла-карт ресторант

Уелнес центъра предлага парна баня и финландска сауна, отопляем целогодишен басейн с размери 12 х 16 м.

Безплатни услуги

Включени в цената допълнителни услуги:

  • Нощувка със закуска, обяд и вечеря на блок маса или тристепенно меню /според изискванията на клиента/ с вкл. минерална вода
  • ползване на целогодишен закрит отопляем басейн, с размери 16 х 12 м., с температура 28 – 30 ℃
  • детски отопляем басейн, с температура 34 – 36 ℃
  • джакузи и хидромасажна вана
  • парна баня и сауна
  • интернет на територията на целия комплекс

Изхранване

Изхранванията – закуска, обяд и вечеря, се извършват на блок маса, в основния ресторант на хотела. През летния сезон се използва и втория ресторант, който е с лятна градина.

Изхранването и менюто е изцяло съобразено с с изискванията на Наредба №9 от 16/09/2001 година на МЗХ за специфичните изисквания към безопасността и качеството на храните, предлагани в детските заведения и училищата, както и към храни, предлагани при организирани мероприятия за деца и ученици.

Условия за плащане и анулиране

Заплащане на 30% депозит по резервацията при предварителна информация за сформиране на групата, не по-късно от 14 дни преди пристигане. 

Доплащане по резервацията в брой или с кредитна/дебитна карта при настаняване или до 3 дни преди пристигане по банков път.

При анулиране на резервацията до 3 дни преди настаняване или при неявяване, депозитът от 30% се задържа като неустойка. Правилото не важи при форсмажорни обстоятелства, като при възникването на такива, депозита се възстановява.

Само разглеждате?

оставете контакт за да ви изпратим най-новите си оферти