Оферти за групи

Какви оферти за групи предлага хотела?

Хотел Тринити Резидънс работи целогодишно и обслужваме групови настанявания на корпоративни клиенти, туроператорски фирми, обиколни групи. Хотелът разполага и със зала за мероприятия, подходяща за семинари, обучения и други фирмени срещи и презентации.

През летния период хотел Тринити е предпочитано място за настаняване на ученически групи, за провеждането на зелени училища. Локацията на хотела, възможността за паркиране, близостта на хотела с централната част на Банско и с главната пешеходна зона, са превърнали хотела в най-подходящия избор за настаняване на групи.

Какви услуги предлага хотела?

Тринити Резидънс е хотел в Банско, курорт, известен не само със зимните спортове, но и с красивите места за посещение през останалите сезони. Страхотната локация на комплекса, позволява бърз достъп до всички паметници на културата, центъра и главната търговска улица „Пирин“.

Какво включват нашите оферти за групи в хотела?

Основната атракция в хотела е огромния Уелнес център, разполагащ с голям вътрешен отопляем басейн в Банско – температура 30 градуса. Децата ще може да се забавляват в малкия отопляем басейн – температура на водата 33 градуса. Сауната, парната баня, джакузито, хидромасажната вана са другите екстри от които може да се възползват гостите на хотела. За любителите на вкусната и топла храна, сме подготвили изискан ресторант, който ще задоволи апетита на всеки.

Как мога да видя какви са актуалните оферти за групи на хотела в момента?

Следете нашите оферти и специални промоции в сайта на хотела като се абонирате за нашия бюлетин. Тук ще откриеш всички наши промоции за твоята лятна почивка в Банско и зимни пакети в планината, които предлагаме. Ако търсите хотел в Банско 4 звезди – ние сме правилния избор!