fbpx

Летни забавления на Бъндеришка поляна

Лятно разписание на лифта в Банско
Възрастен41 лв.
Деца (от 8 до 12 г.)29 лв.

Пакетната цена включва : двупосочен билет за кабинков лифт, еднократно спускане по лятна пързалка и пет спускания с туби в улей / BAG JUMP.

Пробвайте 400 метровата водна пързалка, която е най-дългата в Европа!

 ВъзрастниДеца от 8до 12 г.
1 спускане12 лв.9 лв.
3 спускания33 лв.24 лв.
Пакет от 6 спускания60 лв.42 лв.
Пакет от 9 спускания81 лв.54 лв.

В цената на услугата е включено ползването на хавлия.
Услугата едно спускане се валидира на еднократен билет или на гривна със чип, която е за многократнаупотреба и за която се заплаща депозит 10 лева.
Услугата три или повече спускания се валидира на гривна със чип, която е за многократна употреба и закоято се заплаща депозит 10 лева.
Ползването на услугата се осъществява при стриктното спазване на правилата за ползване на съоръжението и на инструкциите на обслужващия го персонал.

5 спускания10 лв.
10 спускания16 лв.
1 игра5 лв.
2 последователни игри8 лв.
Цена за счупен/изгубен стик45 лв.

Елате да покарате колело сред чистия въздух и безбройните вело-маршрути с всякаква трудност. Ако нямате свое, ние можем да Ви предложим.

ВъзрастниСтуденти Ученици Пенсионери до 75 г.Деца 7 – 12 г. вкл.
Кабина – двупосочен билет  26 лв.  22 лв.    17 лв.
Кабина – еднопосочен билет  22 лв.  18 лв.    13 лв.
Кабина – целодневна карта за велосипеди  30 лв.  27 лв.    24 лв.
Кабина (двупосочно) за лица с увреждания1 лв.
Кабина (двупосочно) за лице, придружаващо лице с увреждане, когато има право на такова1 лв.

– Студентски и ученически билети / карти се ползват срещу представяне на валидна и заверена студентска книжка или ученическа карта. – Карта / билет за пенсионери ще се ползва срещу представяне на лична карта – Карта / билет за деца до 7 год. може да се ползва само, когато детето е с придружител. – Един възрастен може да придружава до 2 деца (до 7 години). – Периодът на валидност на картата / билетът за деца до 7 год. трябва да съответства с периода на валидност на картата на придружителя, като картата за придружителя не трябва да е с по-къс период от този на детската карта. – Картата / билетът за деца до 7 години изисква снимка на детето, която се прави в момента на издаване на картата на касите. За закупуване на тази карта е необходимо да се представи документ, който да удостовери възрастта на детето. – Детска карта / билет ползват деца от 7 до 12 години (включително). – Двупосочният билет за Кабинкова въжена линия може да се използва и в двете посоки в един и същи ден или в две различни посоки в отделни дни (без да се повтаря посоката) до края на обявения сезон. – Еднодневна лифт карта включва и превоз на велосипед.

Разгледайте също

Мелник
Мелник – история, вино, култура

Мелник – скътан в южните склонове на Пирин, сред пясъчни пирамиди с причудливи форми. Намерените археологически находки от античността свидетелстват за многовековната му история.

Регистрирайте се като туроператор

тринити банско