Пейнтбол

Това е кралската дисциплина в пейнтбола и най-бързо развиващият се екстремен спорт през последното десетилетие с повече от 600 шампионата на година. Екипировката и маркерите вече не са в маскировъчни багри напротив те са в пъстри и модерни цветве и вместо дървета за прикритие днес се използват т.н.бункери (надуваеми барикади). Гората се замества от игрално поле с приблизителни размери 50/30м., kоето задължително се обгражда с мрежи.

Ние сме сигурни, че ще откриете най-подходящото приключение в зависимост от вашите собствени желания. Нашите експерти инструктори са професионални пейнтбол играчи, организатори на Българската Пейнтбол Лига – ППС с над 17 републикански и международни турнира и Сертифицирани Евро Рефери. Горди сме че ИМИ-СПОРТС се утвърди през годините като организатор на единствените турнири по спортен пейнтбол в страната, които все по често се посещават от чуждестранни отбори. PPS – вече са познати в Европа като българският шампионат.

Можете да се насладите на пейнтбол игри за аматьори и деца на три специално подготвени горски терена в Банско , до Пирин Голф и Катарино. Предлагаме ви да направите заедно с нас първите стъпки в пейнтбол спорта. Ще научите основни неща от професионалния пейнтбол, инструкции за безопастност, начини на придвижване, тактика и работа в екип.

Пейнтболът е нетрадиционно средство за подобряване на физическата дееспособност и формира ценни личностни качества като: наблюдателност, съобразителност, издръжливост, самоорганизация, работа в екип, бързина на реакциите, решителност.

Нашите инструктори са професионални пейнтбол играчи, организатори на Българската Пейнтбол Лига – ППС с над 17 републикански и международни турнира и Сертифицирани Евро Рефери.

Елате и ще разберете, че наистина сте се нуждаели от това ново за вас предизвикателство!

Тиймбилдинг програми с пейнтбол на три специално подготвени горски терена в Банско, Пирин Голф и Катарино. Дългогодишният ни опит в организирането на професионални турнири по спортен пейнтбол е основата по която изграждаме нашите тиймбилдинг програми, който персонализираме според вашите желания: степен на трудност, състезателен характер, степен на натоварване, работа под стрес, изненада и творчество.

Разгледайте също

Летни забавления на Бъндеришка поляна

Банско предлага през лятото много спортни атракции, с които активно и здравословно да запълните времето си сред чистия планински въздух. На Бъндеришка поляна ви чака малък развлекателен комплекс, който включва кула за катерене, стрелбище, игрище за футбол на малки вратички, мини голф, човешки джаги и 400 метрова водна пързалка