Пейнтбол

Това е кралската дисциплина в пейнтбола и най-бързо развиващият се екстремен спорт през последното десетилетие с повече от 600 шампионата на година. Екипировката и маркерите вече не са в маскировъчни багри напротив те са в пъстри и модерни цветве и вместо дървета за прикритие днес се използват т.н.бункери (надуваеми барикади). Гората се замества от игрално поле с приблизителни размери 50/30м., kоето задължително се обгражда с мрежи.

Ние сме сигурни, че ще откриете най-подходящото приключение в зависимост от вашите собствени желания. Нашите експерти инструктори са професионални пейнтбол играчи, организатори на Българската Пейнтбол Лига – ППС с над 17 републикански и международни турнира и Сертифицирани Евро Рефери. Горди сме че ИМИ-СПОРТС се утвърди през годините като организатор на единствените турнири по спортен пейнтбол в страната, които все по често се посещават от чуждестранни отбори. PPS – вече са познати в Европа като българският шампионат.

Можете да се насладите на пейнтбол игри за аматьори и деца на три специално подготвени горски терена в Банско , до Пирин Голф и Катарино. Предлагаме ви да направите заедно с нас първите стъпки в пейнтбол спорта. Ще научите основни неща от професионалния пейнтбол, инструкции за безопастност, начини на придвижване, тактика и работа в екип.

Пейнтболът е нетрадиционно средство за подобряване на физическата дееспособност и формира ценни личностни качества като: наблюдателност, съобразителност, издръжливост, самоорганизация, работа в екип, бързина на реакциите, решителност.

Нашите инструктори са професионални пейнтбол играчи, организатори на Българската Пейнтбол Лига – ППС с над 17 републикански и международни турнира и Сертифицирани Евро Рефери.

Елате и ще разберете, че наистина сте се нуждаели от това ново за вас предизвикателство!

Тиймбилдинг програми с пейнтбол на три специално подготвени горски терена в Банско, Пирин Голф и Катарино. Дългогодишният ни опит в организирането на професионални турнири по спортен пейнтбол е основата по която изграждаме нашите тиймбилдинг програми, който персонализираме според вашите желания: степен на трудност, състезателен характер, степен на натоварване, работа под стрес, изненада и творчество.

Разгледайте също

Мелник
Мелник – история, вино, култура

Мелник – скътан в южните склонове на Пирин, сред пясъчни пирамиди с причудливи форми. Намерените археологически находки от античността свидетелстват за многовековната му история.

Регистрирайте се като туроператор

тринити банско