Защо да резервирам в хотел Тринити Резидънс Банско?

Резервирайте сега в хотел Тринити Резидънс своята  почивка в Банско.

Гъвкави политики, съобразени с Вашите изисквания!

Предлагаме изключително гъвкави условия за резервация. Не е необходимо предварително да заплащате престоя си или част от него. Платете директно на рецепция по време на престоя си в хотела. Няма такси за анулация, дори и да ни се обадите да отмените резервацията си същия ден.

Как да резервирате хотел Тринити Резидънс, Банско

Направете си резервация с един клик от нашата резервационна система, изцяло онлайн, без да се налага да се свързвате с нас. На посочения от Вас имейл, ние ще Ви изпратим потвърждение на резервацията.

Резервирай директно

Ако желаете можете да се свържете с нас и като ни изпратите запитване. Попълването на формата за запитване ще Ви отнеме не повече от 1 минута. В рамките на работния ден на посочен от Вас имейл, ще изпратим най-подходящата според запитването Ви оферта. Формата за запитване можете да попълните тук:

Който и от двата варианта за резервация да сте избрали, НЕ СЕ ИЗИСКВА ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ. Ползваните услуги можете да заплатите при престоя си в хотела в брой или с карта. Резервирай твоя хотел в Банско!

Разгледайте също

Летни забавления на Бъндеришка поляна

Банско предлага през лятото много спортни атракции, с които активно и здравословно да запълните времето си сред чистия планински въздух. На Бъндеришка поляна ви чака малък развлекателен комплекс, който включва кула за катерене, стрелбище, игрище за футбол на малки вратички, мини голф, човешки джаги и 400 метрова водна пързалка