Защо да изберем Банско за Великден?

Банско - оферти за Великден

Защо Банско е предпочитано място за Великден?

През пролетните месеци Банско е идеалното място за почивка – прохладно, с възможности за много екскурзии наблизо в района, работещи СПА центрове и заведения за нощен живот. Дали сме група приятели, двойка или пътуваме със семейството си, хотелите в Банско предлагат много различни опции за отмора и посрещане на празниците с многообразие от Великденски оферти. 

Всяка година по време на Великден се отслужва Великденска литургия в църквата Св. Троица в Банско, която се намира в центъра на града, само на по-малко от 500 м. от хотел Тринити.

Какво можете да посетите в района на Банско?

Рилският манастир – най-внушителния исторически обект в близост до Банско, богат с история, изпълнен с духовен смисъл за всички християни.

Рупите и къщата на баба Ванга – живописната местност, известна като обителта на баба Ванга. Място, известно с минералните си извори, високата и чиста енергия. Не на последно място е задължително да посетите храма Св. Петка. 

Мелник – китния и живописен южен град, известен с доброто си вино.

Лещен и Ковачевица – изключително красиви малки села, запазили характерната си архитектура от миналото, с калдъръмените си улици и красиви сгради.

Бъндеришка поляна – местността е достъпна с лек автомобил и през лятото предлага множество атракционни за забавления.

Какво предлагат хотелите в Банско за Великден?

За пълноценна почивка в Банско в периода на Великден, всеки хотел в Банско предлага различна оферта, включваща закуска, обяд, вечеря, ол инклузив, Великденски обяд. В хотелите се приготвят агнешки ястия, козунация, подаряват се боядисани яйца. В много от хотелите се организират анимации за деца, в които малките сами боядисват яйцата. Не са за пренебрегване с СПА офертите, които изобилстват в Банско, с безплатно ползване на басейн, сауна, и избор за допълнителнителни масажи и терапии за тяло и лице.

Какви са цените за Великден в Банско?

Цените на пакетите на офертите за Великден в Банско варират според избраното изхранване, звездите на хотелите и допълнителните услуги, включени в пакетите. Цената може да варира от 50 лв. за двама в къщи за гости до над 300 лв. на вечер с включени закуска, обяд и вечеря.

Хотел Тринити Резидънс всяка година подготвя свои собствени пакети, които може да откриете в офертите на хотела.

Разгледайте също

Мелник
Мелник – история, вино, култура

Мелник – скътан в южните склонове на Пирин, сред пясъчни пирамиди с причудливи форми. Намерените археологически находки от античността свидетелстват за многовековната му история.

Регистрирайте се като туроператор

тринити банско